KENNISBANK

In de kennisbank van Tijdschrift voor Orthopedagogiek (TvO) zijn artikelen opgeslagen van verschillende jaargangen. U kunt op verschillende manieren in het archief zoeken: op trefwoord en vrij op zoekterm. U treft de artikelen aan als opgemaakt PDF-document.

HOE WERKT HET?

- Toegang tot de TvO kennisbank is uitsluitend voorbehouden aan abonnees en is strikt persoonlijk. Bent u geen abonnee en wilt u dat wel worden? Klik hier.

- Als abonnee moet u zich eerst registreren. U heeft hiervoor uw abonneecode nodig. U treft dit aan op het verzendetiket bij ieder nummer. Heeft u dit niet bij de hand, dan kunt u een email sturen naar: administratie@instondo.nl met het verzoek u dit toe te sturen. Vermeldt hierin graag duidelijk op wiens naam het abonnement staat en op welk adres dit gestuurd wordt.

- Na uw registratie kunt u meteen gebruik maken van het archief. Zodra u een artikel wilt downloaden ziet u staan: (Voor deze download moet u inloggen. LOGIN). U klikt op LOGIN en u meldt zich aan met uw e-mailadres en (zelf gekozen) wachtwoord.

- Het archief staat vanaf nu tot uw beschikking!

TvO 2020-1
TvO 2019-5
TvO 2019-4
TvO 2019-3
TvO 2019-2
TvO 2019-1
TvO 2018 9&10
TvO 2018 6
TvO 2018 5
TvO 2018 3&4
TvO 2018 1&2
TvO 2018 11&12

Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.